» » Mikko Alatalo - Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä Että / Parempaa Hyvää Ja Pahempaa Pahaa

Mikko Alatalo - Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä Että / Parempaa Hyvää Ja Pahempaa Pahaa FLAC album


Performer: Mikko Alatalo
Genre: Soul and Funk music / Pop music
Title: Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä Että / Parempaa Hyvää Ja Pahempaa Pahaa
Released: 1980
Style: Soul
FLAC version ZIP size: 1363 mb
MP3 version ZIP size: 1243 mb
WMA version ZIP size: 1800 mb
Rating: 4.5
Votes: 349
Other Formats: AIFF MP4 XM AC3 AU DMF APE

On this page you can not listen to mp3 music free or download album or mp3 track to your PC, phone or tablet. All materials are provided for educational purposes. B. Parempaa Hyvää Ja Pahempaa Pahaa. mp3 player of Mikko Alatalo - Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä Että, Parempaa Hyvää Ja Pahempaa Pahaa: A. Mikko Alatalo - Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä Että mp3. Mikko Alatalo - Parempaa Hyvää Ja Pahempaa Pahaa mp3. mp3 Player. Music video: Watch now Mikko Alatalo's video clip of album "Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä Että, Parempaa Hyvää Ja Pahempaa Pahaa".

Mikko Alatalo ‎– Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä Että, Parempaa Hyvää Ja Pahempaa Pahaa. Label: Hi-Hat ‎– HIS 1058. Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä Että.

Artists Mikko Alatalo Maalaispojan rallit Kyllä sitä ny ollaan niin neekeriä, että. Kyllä sitä ny ollaan niin neekeriä, että Mikko Alatalo.

All songs and all albums Mikko Alatalo You can listen for information on the site. Download the album or mp3, watch videos Mikko Alatalo. All video clips of all the songs are here. Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä Että, Parempaa Hyvää Ja Pahempaa Pahaa.

Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä, Että. A3a. Selvää Kieltä 80-Luvulla. A3b. Luojan Lahja Discomaailmalle. Elävänä Pispalassa (Ja Vähän Muuallakin) ‎(Cass, Album).

Chords for Mikko Alatalo - Kyllä sitä nyt ollaan niin neekeriä että. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more. Mikko Alatalo - Kyllä sitä nyt ollaan niin neekeriä että.

Mikko Alatalo - Känkkäränkkä Ja Artturi Robotti. Juice Leskinen Slam - Ollaan Ihmisiksi Munasillaan. Heikki Kauppinen Ja Pertti Metsärinne Sextet - Kyllä Meikäläinen Tietää. Karma - Hyvää Huomenta Suomi Hämärää. Mikko Alatalo - Viivy Vielä Hetki. Etta James - Etta James. Various - The Video Hits Album1654 mb. Nasty Savage - Wage Of Mayhem1593 mb. Various - Memphis Country1338 mb.

Album · 1987 · 24 Songs. Mikko Alatalo Mikko Alatalo. Listen on Apple Music. Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä, Että. 14. Kulta, Etkö Tulis Hakemaan Mua Kotiin. Parasta ennen (Boheemin ja Senaattorin viimeiset nauhat). 20 Suosikkia: Ihmisen Ikävä Toisen Luo. 1994. Yhdentoista virran maa.

Mikko Alatalo - Kyllä sitä ny ollaan niin neekeriä, että Kyllä sitä ny ollaan niin neekeriä, että Mikko Alatalo. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus.

Tracklist

A Kyllä Sitä Ny Ollaan Niin Neekeriä Että 3:12
B Parempaa Hyvää Ja Pahempaa Pahaa 2:54

Credits

  • Written-By – H. Rinne*, M. Alatalo*