» » Fantasie - Een lied voor iedereen

Fantasie - Een lied voor iedereen FLAC album


Performer: Fantasie
Genre: Pop music
Title: Een lied voor iedereen
Released: 1984
Style: Schlager
FLAC version ZIP size: 1717 mb
MP3 version ZIP size: 1295 mb
WMA version ZIP size: 1841 mb
Rating: 4.1
Votes: 288
Other Formats: AU WMA FLAC AU ADX AC3 AIFF

Track Name: Een Droom, Een Fantasie (D-mix). Shana shanananana Shanananana, ik heb een droom. Ik heb een droom, een mooie droom Ik zing dit lied en ik geloof Ik geloof in kinderen en alles wat ze zijn Ik geloof in mensen, ook al doet het pijn. Ik heb een droom, een fantasie Waar ik op hoop, waar ik voor kies Ik kies voor de schoonheid die de wereld biedt Ik kies voor de mensheid, luister naar mijn lied. Shana shanananana Shanananana, ik heb een droom

Dit is een lied voor iedereen, dus zingen we samen. Zeven verzen lang, dus zingen we samen, ik niet alleen. Dit is een lied voor iedereen, dus zingen we samen. Eerst wil ik vrijen, zeven nachten lang. Zeven nachten lang, dus vrij ik samen met mijn lief. Eerst zullen we drinken, dit lied duurt ons te lang. Eerst zullen we drinken, oh wat een dorst. Submitted by SaintMark on Tue, 08/08/2017 - 12:57.

Popkoor &Core uit Bedum is een enthousiast en geweldig leuk popkoor. CommunitySee all. 239 people like this. 238 people follow this. AboutSee All. Contact Popkoor &Core, voor iedereen die van zingen houdt on Messenger.

Get hit new songs of Kerst Voor Iedereen and download Kerst Voor Iedereen mp3 songs only at Vidmate. Download Kerst Voor Iedereen for free on Vidmate.

Wat zullen we drinken, wat een dorst. Er is genoeg voor iedereen, dus drinken we samen. Sla het vat maar aan, en drinken we samen, nee, niet alleen.

album Weekly Top. album Pop Hotlist. music noteChords for K's Choice raakt iedereen met een gevoelige versie van 'Catch Me When I Fall' Liefde Voor Muziek. verleidt iedereen met deze sexy versie van Utopia Liefde Voor Muziek.

Tracklist

A Een lied voor iedereen 3:12
B Maar 's nachts komt de pijn 3:14

Notes

Eurostar 703

Barcode and Other Identifiers

  • Depósito Legal: Stemra