» » Janne Tulkki - On Tässä Elämässä

Janne Tulkki - On Tässä Elämässä FLAC album


Performer: Janne Tulkki
Genre: Pop music
Title: On Tässä Elämässä
Released: 2007
Style: Schlager
FLAC version ZIP size: 1946 mb
MP3 version ZIP size: 1687 mb
WMA version ZIP size: 1753 mb
Rating: 4.6
Votes: 305
Other Formats: DMF RA VOX MP3 MIDI MP4 AC3

Janne Tulkki – On Tässä Elämässä lyrics. On tдssд elдmдssд valtateitд monta, Vain yhtд niistд silti pystyy kulkemaan Kun yksi antaa sata vuotta surutonta, Niin toinen sдrцjд tuo joka unelmaan. En ole etsinyt mд suorempia teitд, Mд aina kulkenut oon mutkan jokaisen On joskus askeleeni olleet vдsyneitд Ja joskus kulkuni on kдynyt tanssien. Suojaa ei maailmalla saa Tuuleen on pakko taivaltaa Siellд jos yksinдinen oon Silti kдyn aamuaurinkoon. On tдssд elдmдssд valtateitд monta Nyt jotka rakkaudella loppuun kuljetaan Ja niitд jotka antaa aikaa lohdutonta, Kun toinen valtatie vie onnen mukanaan

Tarinoita ‎(CD, Album). Janne Tulkki, George Montagner - Saat Lämmön Tuntemaan ‎(CDr, Single). On Tässä Elämässä ‎(CDr, Single).

LyricsVaikka kuinka kaua. anne Tulkki. Last update on: July 25, 2017. Vaikka kuinka kauas toisistamme, tässä elämässä taivallamme, liekki silti palaa, rakkauden valaa. Meidän sydämmet ei koskaan vois unhoittaa.

Minä olen tässä, 03:03. Pyykkään ja tiskaan, 03:31. Loppi-Launonen-Läyliäinen, 04:21. Hopeareunalla, 03:29. Nuku rakkahani mun, 03:41.

Follow Janne ja tulkki -podcast to never miss another show. Tässä jaksossa Janne ja tulkki analysoivat kasvatuskäsityksiä Robinin Faija skitsoo -kappaleen takana sekä puhuvat tulevista projekteista. More from Janne ja tulkki -podcast.

Sinisen Taivaan Sateenkaari. 2. Toisilleen Luodut. 3. Kahden Hengen Nuotio. 7. Sua Ilman en Voi Olla. 8. Kulkurin Kuu. Janne Tulkki. 9. Paljonko Matkaa on Tähtiin.

BPM Profile Janne Tulkki. Album starts at BPM, ends at BPM (+0), with tempos within the -BPM range. Try refreshing the page if dots are missing). Recent albums by Janne Tulkki.

Tracklist

1 On Tässä Elämässä 3:22

Credits

  • Arranged By – Tuomas Lehto
  • Composed By, Lyrics By – Timo Kosonen

Barcode and Other Identifiers

  • ISRC: FIPFM0700052
  • Rights Society: n©b
  • Rights Society (Boxed): Teosto