» » Hazard - Marie, Ne Piši Pesmi Več / Vsak Je Sam

Hazard - Marie, Ne Piši Pesmi Več / Vsak Je Sam FLAC album


Performer: Hazard
Genre: Pop music
Title: Marie, Ne Piši Pesmi Več / Vsak Je Sam
Country: Yugoslavia
Released: 1981
Style: Vocal
FLAC version ZIP size: 1256 mb
MP3 version ZIP size: 1651 mb
WMA version ZIP size: 1871 mb
Rating: 4.8
Votes: 729
Other Formats: AIFF APE VOX AC3 MIDI WMA MP3

Marie, Ne Piši Pesmi Več. This song is by Hazard and appears on the compilation album Najlepše pesmi (1997). Marie, življenje ni cvetoče polje,Marie, ne piši pesmi več, nič več Marie! Ljubka je pomlad iz najstniških balad,ko v zraku je, imam te ra. asukal sem Marie, bilo je en, dva, tri – takrat. Skrajšal sem roman, srce je pač cigan,Marie pa še drhti od sanj;še danes vidim jo, ko tole ji v slovo igram.

ubija čar noči, Marie, ne piši pesmi več! Marie, pomlad je tu, da vzklije žito, Marie, v šumenju vetra nič ni skrito. Pozabi vonj dobrav, mehkobo zrelih trav, Marie, ne piši pesmi več! Mimo je pomlad iz najstniških balad, ne grem se več imam te rad. Drugače vidim svet, računarju poet ni brat. lovek se sveta, ki obvladati se zna, srce se pa še zdaj ne da, a bolj ko plameni, glasneje mu Marie igra. Srce, življenje ni cvetoče polje, srce, ko gledaš zvezde zreš v vesolje.

A. Marie, Ne Piši Pesmi Več. Arranged By – D. Žgur, T. Hrušovar. B. Vsak Je Sam. Arranged By – B. Doblekar.

Marie življenje ni cvetoce polje Marie ne piši pesmi vec nic vec Marie! Ljubka je pomlad iz najstniških balad ko v zraku je imam te rad. Zasukal sem Marie bilo je en dva tri takrat. Skrajšal sem roman srce je pac cigan Marie pa še drhti od sanj še danes vidim jo ko tole ji v slovo igram. Marie življenje ni cvetoce polje Marie ko gledaš zvezde zreš v vesolje. Sij neonskih luci ubija car noci Marie ne piši pesmi vec! Marie pomlad je tu da vzklije žito Marie v šumenju vetra nic ni skrito.

Marie, ne piši pesmi več (ইংরেজী অনুবাদ). ান: Marie, ne piši pesmi več. Advertisements.

album Weekly Top. album Pop Hotlist. music noteChords for Hazard - Vsak je sam (Slovenska popevka 1980). Andrej Šifrer-Vse manj je dobrih gostiln.

Tracklist Hide Credits

A Marie, Ne Piši Pesmi Več
Arranged By – D. Žgur*, T. Hrušovar*
3:05
B Vsak Je Sam
Arranged By – B. Doblekar*
3:40

Credits

  • Lyrics By – D. Velkaverh*
  • Music By – T. Hrušovar*

Other versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
SD 0269 Hazard Marie, Ne Piši Pesmi Več / Vsak Je Sam ‎(7", Single) ZKP RTVL SD 0269 Yugoslavia 1981