» » Jesse Kaikuranta - Hän Ei Enää Miettinyt Meitä

Jesse Kaikuranta - Hän Ei Enää Miettinyt Meitä FLAC album


Performer: Jesse Kaikuranta
Genre: Pop music
Title: Hän Ei Enää Miettinyt Meitä
Country: Finland
Released: 2013
Style: Europop, Vocal
FLAC version ZIP size: 1363 mb
MP3 version ZIP size: 1184 mb
WMA version ZIP size: 1522 mb
Rating: 4.5
Votes: 432
Other Formats: VQF XM AAC MP2 AU VOX MP1

Artist: Jesse Kaikuranta. Album: Vie mut kotiin. Translations: English, French. Hän ei enää miettinyt meitä. Viime kesänä kaikki ketä tunsin, erosi. Minä olin olkapäänä, tiesin osani. Pysähdyin, kun sen kuitenkin näin. Jonkun muun kanssa käy valoisaa kadun puolta. Toissa kesänä, me oltiin yksi monista. Rakkauden jälkeen, musta ikuisuus. Pitkä tuntematon uusi aika. Submitted by vaapuska on Mon, 11/05/2015 - 05:20.

Jesse Kaikuranta (born in Maarianhamina, Finland on 13 April 1982) is a Finnish singer. He spent his childhood in Ähtäri, but resides in Kokkola. While working as a qualified singing instructor, he took part in The Voice of Finland in 2012, the inaugural season of the show in Finland. In the blind audition stage broadcast on 20 January 2012 he auditioned with "The Edge of Glory" by Lady GaGa. Two of the four judges turned their chairs. He picked Paula Koivuniemi to be his mentor.

Album · 2013 · 1 Song. More By Jesse Kaikuranta. See All. Vie Mut Kotiin (Deluxe).

PLAY ALL. Released by Universal Music Group May 2013 1 Tracks. Hän ei enää miettinyt meitä is a English album released on May 2013. Hän ei enää miettinyt meitä Album has 1 songs sung by Jesse Kaikuranta. Listen to all songs in high quality & download Hän ei enää miettinyt meitä songs on Gaana.

Jesse Kaikuranta - Hän Ei Enää Miettinyt Meitä. C G Viime kesänä kaikki ketä tunsin, erosi. Dm Am Minä olin olkapäänä, tiesin osani C G Kun koitin sanoa, itsensä on pakko kasata. Dm Am Että ei saa alkaa mihinkään, kostoon kipeään F G C Am Lupasin, hänen onnensa onni on mun. F Am G Pysähdyin, kun sen kuitenkin näin. C G F Hän ei enää miettinyt meitä. F C Am G Jonkun muun kanssa käy valoisaa kadun puolta C G F Hän ei enää miettinyt meitä. F C Am G C Jonkun muun kanssa käy valoisaa kadun puolta. C G Toissa kesänä, me oltiin yksi monista.

Tracklist

Hän Ei Enää Miettinyt Meitä (Radio Edit) 3:57

Versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
none Jesse Kaikuranta Hän Ei Enää Miettinyt Meitä ‎(File, AAC, Single, 256) Universal Music Group none Finland 2013
3740223PROMO Jesse Kaikuranta Hän Ei Enää Miettinyt Meitä ‎(CDr, Single, Promo) Universal Music Group 3740223PROMO Finland 2013