» » Micha Marah - 'S Nachts Als Je Eenzaam Bent / Zomer

Micha Marah - 'S Nachts Als Je Eenzaam Bent / Zomer FLAC album


Performer: Micha Marah
Genre: Pop music
Title: 'S Nachts Als Je Eenzaam Bent / Zomer
Country: Belgium
Released: 1982
Style: Schlager
FLAC version ZIP size: 1980 mb
MP3 version ZIP size: 1962 mb
WMA version ZIP size: 1768 mb
Rating: 4.3
Votes: 478
Other Formats: RA MMF MP4 MP3 AA APE AC3

This song is by Micha Marah and appears on the album Portretjes (1985). Wij gaan 's nachts zeilenIs dat niet romantischMet z'n twee, twee, twee'S Nachts zeilenEn het maantje trekt een baantje met ons mee. De middag is verzonken in het waterEen rietkraag speelt een liedje met de windDe maan stuurt vast een manestraal voor laterEen visser,na het werk, vat eerst een pint.

k Zou geen mooier plekje weten In de barre wintertijd Dan het feeriek Arosa Voor wat wintervrolijkheid 's Winters is 't zomer in Arosa In he. Als je eenmaal daar geweest bent Dan vergeet je 't nimmer meer Ieder die dat winterfeest kent Keert toch altijd daarheen weer. s Winters is 't zomer in Arosa In het land van de edelweiss Heerlijk als bloesem van mimosa Zijn de geuren van sneeuw en ijs Kling'lende klokjes - dwar'lende vlokjes Maken de wereld tot een sprookjesparadijs 's Winters is 't zomer in Arosa In het land van de edelweiss. Submitted by. Pegasus at Tue 19 Oct, 2004 12:00 am.

Future Belgian representative Micha Marah (1979) also took part. Eurovision Song Contest 1975. Als je eenzaam bent".

Als Ik Eenzaam Ben. Artist: Corry Konings. Album: Lachend Door Het Leven, 2011. Van het album "Met hart en ziel". Corry Konings is nog lang niet uitgezongen. Ze begint op haar 62e nog aan een vierluik, waar Met Hart En Ziel het eerste deel van is. Het album bevat geen verrassingen. De liefhebbers van Corry Konings kunnen hun hart ophalen: meezingers, tranentrekkers, levenswijsheden, alles is weer aanwezig. Het laatste nummer, Zoveel Stress, is Konings’ bijdrage aan het televisieprogramma Ali B Op Volle Toeren.

Tracklist

A 'S Nachts Als Je Eenzaam Bent (Nachts, Wenn Du Einsam Bist) 3:15
B Zomer 3:00

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: SABAM

Other versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
571 Micha Marah 'S Nachts Als Je Eenzaam Bent ‎(7", Single) Rainbow 571 Belgium 1982