» » Γιώργος Μπίλλης - Ο Θοδωρής Και Η Μαριγώ - Σάτυρες Του Γιώργου Μπίλλη

Γιώργος Μπίλλης - Ο Θοδωρής Και Η Μαριγώ - Σάτυρες Του Γιώργου Μπίλλη FLAC album


Performer: Γιώργος Μπίλλης
Genre: Folk and World music
Title: Ο Θοδωρής Και Η Μαριγώ - Σάτυρες Του Γιώργου Μπίλλη
Released: 1976
FLAC version ZIP size: 1350 mb
MP3 version ZIP size: 1549 mb
WMA version ZIP size: 1717 mb
Rating: 4.1
Votes: 980
Other Formats: MOD AUD AHX MPC VOX WMA AA

LPEG 61. Γιώργος Μπίλλης. Θοδωρής Και Η Μαριγώ - Σάτυρες Του Γιώργου Μπίλλη ‎(LP, Album). α Ζήση Η Νύφη Και Ο Γαμπρός (Album). ι Σάτυρες Του Σήμερα ‎(CD, Album).

LPEG 53. κοποί Και Κέφια Του Γιώργου Μπίλλη ‎(LP, Album).

επιμέλεια της έκδοσης και η εισαγωγή είναι του Γιώργου Ευγενικού. ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΠΑΙΖΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ υλοποιήθηκε με οδηγούς, στα δάση των παραμυθιών, τον αφηγητή Γιώργο Ευγενικό και τη μουσικό –αφηγήτρια Ειρήνη Νικολακοπούλου. Tα παιδιά αξιοποίησαν τα στοιχεία του μαγικού παραμυθιού και μέσα από ποικιλία ερεθισμάτων ενεργοποίησαν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους επινοώντας βήμα βήμα τις δικές τους ιστορίες. ιώργος Ευγενικός is with Γιορτή Παραμυθιών and Giorgos Evgenikos. April 30 at 9:06am ·. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της συμπλήρωσης όλων των θέσεων το εργαστήριο του Γιώργου Ευγενικού θα επαναληφθεί. ύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες. ο Σπίτι των Παραμυθιών added 7 new photos to the album: Η ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ - with Eirini Nikolakopoulou and Giorgos Evgenikos. April 24 at 2:34pm ·.

παδός του Φαλμεράϋερ καί η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ. ργιάζουν τά λαθρομεταναστόπουλα στά ελληνικά σχολεία. ΑΣΟΕΕ 27-05-2010 1à6., Γιώργος Παπανδρέου. Τά αίτια της κρίσης καί η λύση 1à3. Wooden, John – True Success – TED. World According to Monsanto, The. Υ. ΥΠΑΤΙΑ-Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ- Hypatia Greek mathematician { 70-1-DVD}.

ίναι μέλος του Αριστοτελικού Ομίλου Αθηνών και του ερευνητικού κέντρου Βιομιμητισμός Ελλάδος ως υπεύθυνος μοντέλων των αρχαίων πολιτισμών και ιδιαιτέρως του Ελληνικού. Όρκος του Ιπποκράτη είναι το έκτο βιβλίο του που εκδίδεται στην ελληνική γλώσσα. - Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ ευχαριστούν θερμά τον σύλλογο ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΥΛΟΙ και ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη Παντελή Κοντογιάννη για την απαγγελία του όρκου

κατοντάδες άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες τα πέντε χρόνια λειτουργίας του Diastixo. gr, του μεγαλύτερου ενημερωτικού site για το βιβλίο και τον πολιτισμό. αρά το φθινοπωρινό κρύο της βραδιάς, ο κόσμος του βιβλίου τίμησε με εντυπωσιακά υψηλή προσέλευση τη γιορτή του site, κατακλύζοντας τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του Polis Art Cafe (Αίθριο Στοάς Βιβλίου). ι πιο σημαντικοί άνθρωποι του βιβλίου ήταν εκεί: πεζογράφοι, ποιητές, εκδότες, μεταφραστές, εικονογράφοι, κριτικοί, δημοσιογράφοι, όπως και πολλοί σημαντικοί άνθρωποι από τον χώρο των τεχνών

Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Απόστολο Καλδάρα. ο ελληνικό πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα. ι μεγαλύτερες επιτυχίες του. Γιώργος Νταλάρας.

Tracklist

Α1 Ο Θοδωρής Κι Μαρηγώ
Α2 Για Μάζεψε Τη Γλώσσα Σου
Α3 Δυο Γεροντάκια
Α4 Έχω Πεθερά Γαλιάντρα
Α5 Κρίμας Τα Έξοδά Μου
Α6 Καθένας Με Την Τύχη Του
Β1 Γιώργο Είχα Γιώργο Πήρα
Β2 Το Πιο Καλό Μου Όνειρο
Β3 Ότι Κάνεις Θα Πληρώσης
Β4 Σε Δουλειά Μην Ξαναπάς
Β5 Ο Κήπος Μας Ερήμαξε
Β6 Δεν Ξέρω Τι Να Κάνω

Companies, etc.

  • Phonographic Copyright (p) – Αιγαίον
  • Pressed By – Columbia, Athens – 5283
  • Manufactured By – Columbia Gramophone Company Greece Ltd.

Notes

Laminated front cover
Track titles both in Greek and in latin transcription on back cover

Barcode and Other Identifiers

  • Other: A/A 5283
  • Other (on side A label): LPEG 61-A
  • Other (on side B label): LPEG 61-B
  • Matrix / Runout (Side A): LPEG 61 A
  • Matrix / Runout (Side B): LPEG 61 B
  • Other (License number): 31401/3629/76