» » Αννούλα Τσαχάλου - Δύο Λόγια Να Μου Πης / Σώσε Με Σώσε Με

Αννούλα Τσαχάλου - Δύο Λόγια Να Μου Πης / Σώσε Με Σώσε Με FLAC album


Performer: Αννούλα Τσαχάλου
Genre: Folk and World music
Title: Δύο Λόγια Να Μου Πης / Σώσε Με Σώσε Με
Released: 1973
Style: Folk
FLAC version ZIP size: 1756 mb
MP3 version ZIP size: 1123 mb
WMA version ZIP size: 1897 mb
Rating: 4.1
Votes: 863
Other Formats: ASF AAC MP1 AU XM WAV AUD

ύο Λόγια Να Μου Πης, Σώσε Με Σώσε Με ‎(7"). Polyphone (3). PS 413. Greece. ε Ειρωνεύτηκε Η Τύχη ‎(7", Single). PS 451.

Album ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ. Ποιά Φεγγάρια Ποιά Αστέρια Σέστειλαν Στα Δυο Μου Χέρια. ιστορία του κουφού βατράχου μας διδάσκει ότι για να πετύχουμε τους στόχους μας, όπως φαίνεται και χαρακτηριστικά στο παρακάτω σκίτσο, χρειάζεται πολλές φορές να είμαστε κουφοί, και να προχωράμε μπροστά χωρίς να ακούμε τις γνώμες των γύρω μας, όπως συμβαίνει και με τον βάτραχο της ιστοριούλας.

άμε παιδιά να φύγουμε - Κώστας Σαφέτης, Γιώργος Χαλιγιάννης. 2. Να 'χα νεράντζι να' ριχνα - Κώστας Σαφέτης, Γιώργος Χαλιγιάννης. 3. Το ριζικό μου μ' έριξε - Τάκης Καρναβάς, Βασίλης Σούκας. ώσε με σώσε με - Αννούλα Τσαχάλου, Βαγγέλης Κοκκώνης. 18. Τα νιάτα μου θυμήθηκα - Κώστας Τζίμας, Γρηγόρης Καψάλης.

ατωμένα Ρόδα Γράφοντας το τέλος, released 27 November 2016 1. Η Κηδεία της Άννυ 2. Οκτώβρης στο Νοσοκομείο 3. Κατά Συρροή Δολοφόνοι 4. Μητέρα 5. Η Νύχτα της Πτώσης 6. Η Πτώση 7. Αντίο, Αλίκη 8. 1 Ιουλίου 9. Νωρίς για Κάποιο Αντίο 10. Ξύλινος Πόλεμος 11. Εύθραυστη Ζωή 12. Αναχώρηση 13. Όταν θα Ζήσουμε Μαζί 14. Οπτασία "Γράφοντας το τέλος θα φοβάμαι, σαν δε ζω αν τη ζωή μας θα θυμάμαι" Μία συλλογή από ιστορίες για το "τέλος".

τωχόπαιδο με γνώρισες κι από μικρό στην πιάτσα. ώσε με. Κ' εγώ δεν θέλω να 'μαι πεσιμιστής σ' έναν κόσμο που σπαράζεται. ια ζωή. το φταις και φταίω θα μας φάει το κεφάλι. ον Χάρο πια προσμένω. ε σίδερα στα μπράτσα κι όπου νυχτώσω και βρεθώ. η ζημιά σου πλήρωσα με αίμα. τσι κ' εσύ με γνώρισες). αι του τοίχου το ρολόι αρχινά το μοιρολόι. α δάχτυλά σου μου λείπουνε. εν φαίνεται όμως κανείς. φήνω τα λόγια των τραγουδιών να τα πουν για μένα. εν σε μισώ κι αν μου 'φυγες και βάλτο στο μυαλό σου αχάριστα κι αν φέρθηκες δεν θέλω το κακό σου. ανακαινουργιώθηκα μες στην αγάπη σου. (Κ' είναι τα τραγούδια αυτά.

λα, λοιπόν, Παναγία μου, λυπήσου με και βοήθησέ με. Δώσε μου μετάνοια, δώσε μου χάρη να μετανοήσω Να κλάψω, όπως μου πρέπει, να πέσω κάτω να ζητήσω το έλεος Από τον Μονογενή Σου Υιό, να ειρηνεύσω, να σωθώ. αναγία μου, Παναγία μου, κάνε μου τούτο το μεγάλο καλό. ήκωσε από πάνω μου την αμαρτία και τη θλίψη, τον πόνο της ψυχής μου. Διώξε από κοντά μου τα βάσανα και τους πειρασμούς. αι σώσε με, γλυκειά μου Παρθένα, Μητέρα του Κυρίου και Σωτήρος μου. Αμήν.

Tracklist

Α Δύο Λόγια Να Μου Πης
Β Σώσε Με Σώσε Με

Companies, etc.

  • Phonographic Copyright (p) – Politis

Credits

  • Clarinet – Μάκης Μπέκος
  • Violin – Θαν. Χάρος*
  • Written-By – Κώστας Σούκας, Λάκης Τσόλης*

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout (Label Side A): 7XPG 680
  • Matrix / Runout (Label Side B): 7XPG 681
  • Rights Society: ΒΙΕΜ