» » Rio - Enemmän Kuin Koskaan

Rio - Enemmän Kuin Koskaan FLAC album


Performer: Rio
Genre: Pop music
Title: Enemmän Kuin Koskaan
Released: 1994
FLAC version ZIP size: 1492 mb
MP3 version ZIP size: 1187 mb
WMA version ZIP size: 1927 mb
Rating: 4.9
Votes: 740
Other Formats: AUD MP4 AIFF DTS MP2 VOC AA

bass'n Helen - Enemmän kuin koskaan Enemmän kuin koskaan bass'n Helen.

Artists Bass'n Helen Salattu Enemmän kuin koskaan. Enemmän kuin koskaan Bass'n Helen. Unknown Submit Tempo. We don't know the tempo for this song, sorry :( But wait, you do!

Yksinäinen niin olin kuin olla voi. etelän yö ja kaikki muut karkeloi. sitten yllättäin sä ilmestyt jostakin. myyty mies olin vain heti silloin sen ymmärsin. Sä olit enemmän kuin nainen. sä veit miehen kokonaan. niin kiehtova ja erilainen. on tyttö kuuman maan. Sua en mä unohtaa koskaan vois. siks päätinkin, mä sinut tuon sieltä pois. kanssain Suomeen sua kun pyysin lähtemään. kuiskasit vain: "Sua rakastan mut tänne jään". ei koskaan tunne samanlainen. voi täyttää sydäntäin.

Jere Marttila - guitar, backing vocals. Enemmän kuin elää (2009). Maailma on tehty meitä varten (2013).

Enemmän kuin koskaan tulet tietämään Enemmän kuin tulen koskaan näyttämään Et ole läsnä enempää kuin voin kestää Oh, olen särkymässä palasiksi Koska tiedän että olet siirtynyt eteenpäin. Baby, kuinka voin jatkaa nyt Kun kaikki mitä meillä oli on poissa? Oh, olen särkymässä palasiksi Ja putoan pala kerrallaan. Tuletko takaisin, takaisin luokseni ja sitten Korjaamaan minut? Muistan kun tapasin sinut Ensimmäistä kertaa, minä vain tiesin Sinun olevan kaikkea mitä koskaan halusin. Voisin tuntea sinut läpikotaisin Pitelit minua lujasti ja sait minut toivomaan Ettei tämä yö koskaan päättyisi Nyt nuo.

Released by Universal Music Group Aug 2009 10 Tracks. Enemmän Kuin Elää is a Finnish album released on Aug 2009. This album is composed by Erno Laitinen. Enemmän Kuin Elää Album has 10 songs sung by Haloo Helsinki!, Haloo Helsinki. Listen to all songs in high quality & download Enemmän Kuin Elää songs on Gaana. attr("src", $('. de tp.

Tracklist

A Enemmän Kuin Koskaan 3:39