» » Pariisin Kevät - Hän Saapuu Luokseni Pimeydessä

Pariisin Kevät - Hän Saapuu Luokseni Pimeydessä FLAC album


Performer: Pariisin Kevät
Genre: Rock / Pop music
Title: Hän Saapuu Luokseni Pimeydessä
Released: 2015
Style: Indie Pop, Pop Rock
FLAC version ZIP size: 1104 mb
MP3 version ZIP size: 1835 mb
WMA version ZIP size: 1448 mb
Rating: 4.5
Votes: 149
Other Formats: MOD AU MP2 AHX DXD DMF MIDI

Hän saapuu mun luokseni pimeydessä Hän saapuu mun luokseni pimeydessä Ja niin mä haluun vaan tulla sun luo Tulla sun luo Ennen aamunkajoo Mä haluun vaan tulla sun luo. Tuijotin silmiin Näin outoja voimii Ne sai mut uskomaan ne estää öitä nukkumasta Ja mä yritän pysyy yhtenä kappaleena Tänä armoo, beibi, armoo Mut mä kaipaan lakkaamatta Ja mä haluun vaan tulla sun luo Tulla sun luo Ennen aamunkajoo Mä haluun vaan tulla sun luo Tulla sun luo Ennen kuin se polku katoo Mä haluun vaan tulla sun luo. Hän saapuu mun luokseni pimeydessä Hän saapuu mun luokseni pimeydessä Mä haluun vaan tulla sun luo . .Artist: Pariisin Kevät. Album: Musta laatikko.

Hän Saapuu Luokseni Pimeydessä. This song is by Pariisin Kevät and appears on the album Musta laatikko (2015). Mä en tahdo hajoo kappaleiksiSuuret voimat repii mua eri suuntiinAamu ennen valoo muuttuu valveuneksiOlet siinä ja mun haparoivat sanat yrittää lauseiksiMe ei olla satuolentojaEi fantastisen todentuntuisia unii vaan me ollaan totta ja tässä me istutaanOllaan hiljaa ja katsotaanMaisemaa niin kuin se ei olisi ollut silmiemme eessä vielä äsken.

Hän saapuu luokseni pimeydessä (4:06). Overview (current section).

Musta laatikko Tracklist. Hän saapuu luokseni pimeydessä Lyrics. 5. Jättiläinen Lyrics. Musta laatikko Q&A. More Pariisin Kevät albums.

Lyrics for Hän saapuu luokseni pimeydessä by Pariisin Kevät. Mä en tahdo hajoo kappaleiksi Suuret voimat repii mua eri suuntiin Aamu ennen valoo, muutu valve uneksi. Olet siinä ja mun haparoivat sanat yrittää lauseiksi Me ei olla satuolentoja, ei Fantastisen todentuntuisia unii Vaan me ollaan totta ja tässä me istutaan Ollaan hiljaa ja katsotaan Maisemaa niinkuin se ei olis ollut silmien eessä vielä äsken Hän saapuu mun luokseni pimeydessä Hän saapuu mun luokseni pimeydessä Ja niin mä haluan vain Tulla sun luo, tulla sun luo Ennen aamun.

Hän saapuu luokseni pimeydessä (French translation). Song: Hän saapuu luokseni pimeydessä 5 translations. Hän saapuu luokseni pimeydessä. More translations of "Hän saapuu luokseni. 140 BPM. Jättiläinen. BPM Profile Musta laatikko. Album starts at 160BPM, ends at 136BPM (-24), with tempos within the -BPM range. Try refreshing the page if dots are missing). Recent albums by Pariisin Kevät.

Pariisin Kevät - Hän saapuu luokseni pimeydessä.

Tracklist

1 Hän Saapuu Luokseni Pimeydessä 4:06

Companies, etc.

  • Phonographic Copyright (p) – Sony Music Entertainment Finland Oy

Credits

  • Composed By – Arto Tuunela
  • Lyrics By – Arto Tuunela

Notes

(P) 2015 Sony Music Entertainment Finland Oy

Released in PVC wallet with a paper insert

Barcode and Other Identifiers

  • Other (ISRC): FIBAR1500093