» » Γιάννης Πετρόπουλος - Από Τα Παλιά Στα Καινούργια

Γιάννης Πετρόπουλος - Από Τα Παλιά Στα Καινούργια FLAC album


Performer: Γιάννης Πετρόπουλος
Genre: Folk and World music
Title: Από Τα Παλιά Στα Καινούργια
Country: Greece
Released: 1982
FLAC version ZIP size: 1310 mb
MP3 version ZIP size: 1210 mb
WMA version ZIP size: 1491 mb
Rating: 4.9
Votes: 860
Other Formats: DXD FLAC DTS VOX AHX AAC APE

ο Παλιό Κανόνι (Album). πό Τα Παλιά Στα Καινούργια (Album). ιάννης Πετρόπουλος, Νίκος Ιγνατιάδης, Αλέξης Παπαδημητρίου. ιάννης Πετρόπουλος, Νίκος Ιγνατιάδης, Αλέξης Παπαδημητρίου - Η Θρησκεία Μου Είσαι Εσύ (Album).

εννήθηκε στον Πειραιά, όπου και έζησε τα παιδικά και νεανικά του χρόνια. Yπήρξε από τους πιο ερωτικούς τραγουδιστές της γενιάς του. Γοητευτικός με πολλές επιτυχίες τις δεκαετίες του 70 και του 80 ο Γιάννης Πετρόπουλος.

προσεγμένος καιεμπνευσμένος στίχος, ηκαλήμουσική, η καλοδουλεμένηενορχήστρωση βοηθούν να γεννηθούν τα σωστά τραγούδια που σίγουρα ξεχωρίζουν καιμένουν διαχρονικά. ια ωραία φωνή ερμηνεύοντας τα τραγούδια, τα επικοινωνείμε τα παιδιά, τα κάνειοικεία

ίναι ο Γιάννης Πετρόπουλος του Βασιλείου, τον οποίο, από τα 21 του κιόλας χρόνια, η Δικαιοσύνη ρίχνει στα σαγόνια της φυλακής για να τον κατα- σπαράξουν και να τον σκορπίσουν στον πιο βαθύ βούρκο για τα επόμενα 20 χρόνια της ζωής το. χάρης δεσμώτης Γιάννης Πετρόπουλος φωτιά σε όλα τα κελιά anti state abolish prisons anarchy Insurrection.

ια τα δυο σου μάτια τα γαλάζια που 'ναι όλο χάδι κι όλο νάζια κάθε μου αγάπη έδιωξα παλιά. Writer(s): γιάννης βέλλας, κώστας κοφινιώτης. Last update on: July 21, 2017. More lyrics from the album. υλλογή Δίφωνο, 25: Αλλιώς ωραία.

Tracklist

A1 Το Μεταξουργείο
A2 Γεια Σου
A3 Θα Σε Περιμένω
A4 Σε Θέλω
A5 Η Τράτα
A6 Πάρε Με Κοντά Σου
B1 Σ' Έχω Απόψε Ανάγκη Πολύ
B2 Έτσι Είμαστε
B3 Αγαπημένη Άγνωστη
B4 Ναταν Η Μέρα Μια Στιγμή
B5 Μεσάνυχτα Πεθαίνει Η Αγάπη
B6 Τα Καράβια Μας

Other versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
88094 Γιάννης Πετρόπουλος Από Τα Παλιά Στα Καινούργια ‎(LP, Album) Zodiac 88094 Greece 1982