» » Γιώτα Λύδια, Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Θέλει Γλέντι Η Ζωή/Στη Λάρισα Την Όμορφη

Γιώτα Λύδια, Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Θέλει Γλέντι Η Ζωή/Στη Λάρισα Την Όμορφη FLAC album


Performer: Γιώτα Λύδια
Genre: Folk and World music
Title: Θέλει Γλέντι Η Ζωή/Στη Λάρισα Την Όμορφη
FLAC version ZIP size: 1515 mb
MP3 version ZIP size: 1990 mb
WMA version ZIP size: 1546 mb
Rating: 4.4
Votes: 343
Other Formats: MOD AC3 DXD MP2 RA AA AIFF

μορφη Ζωή, Ναύπλιο (Náfplio, Greece). μορφη Ζωή. · 36 mins ·. Ελληνικοί Ουρανοί (Greek Skies): Το βίντεο του Παναγιώτη Φιλίππου για την Ελλάδα που μάγεψε τον κόσμο. ίντεο Ελληνικοί Ουρανοί Greek Skies. λληνικοί Ουρανοί (Greek Skies): Το βίντεο του Παναγιώτη Φιλίππου για την Ελλάδα που μάγεψε τον κόσμο.

μορφη ஐ Αληθινή ஐ ΑΓΑΠΗ ஐ. Library. αρδιά Μου Πέρασες Πολλά. αρά να σε λυπούνται!!!! Interest. Ερωτας Θελει Χημεια και Οχι Ηλικια. PagesInterestΤιποτε δεν Ειναι Τυχαιο Στη Ζωη ολα Γινονται για Καποιο λογο Νομος. English (UK) · Русский · Українська · Suomi · Español.

τίχοι: Άκης Πάνου Μουσική: Άκης Πάνου Ερμηνεία: Γρηγόρης Μπιθικώτσης. εύτερη φωνή: Χαρούλα Λαμπράκη. ον έρωτα φαρμάκωσε η μιζέρια Κομμάτιασε η φτώχεια την καρδιά Δεν ήρθανε για μας τα καλοκαίρια και έγινε η ζωή τόσο βαριά. α κλείσω τα μάτια θ' απλώσω τα χέρια μακριά από τη φτώχεια μακριά απ΄τη μιζέρια θα πάρω την στράτα και εγώ τη μεγάλη θα κλείσω τα μάτια και όπου με βγάλει. ού να βρεθεί ντροπή να με κρατήσει στη λάσπη και στην ξύλινη σκεπή τη φτώχεια που μας έχει γονατίσει τη νιώθω μεγαλύτερη ντροπή. τη συνέχεια το τραγούδι με παραλλαγμένους στίχους θα ερμηνευθεί από την Βίκυ Μοσχολιού.

1-1. –Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Γρηγόρης Μπιθικώτσης. ίχα Φυτέψει Μια Καρδιά. 4-5. ρέχει Στη Φτωχογειτονιά. Ουρανός Είναι Κλειστός. 6-7. α Ρίξω Πέτρα Στη Ζωή. 6-8. –Βίκυ Μοσχολιού.

album Weekly Top. album Pop Hotlist. music noteChords for ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ. ρηγόρης Μπιθικώτσης - "στα περβόλια" Μ. Θεοδωράκης.

Download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd. ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ Οι Βυζαντινοί, σε αντίθεση με τους αρχαίους, κήδευαν τους νεκρούς τους με το φως της ημέρας. στόσο, πολλά έθιμα ειδωλολατρικών χρόνων επιβίωσαν σε όλη τη βυζαντινή περίοδο: η προσφορά άρτου και γλυκών, τα γεύματα σε τακτές ημερομηνίες, οι χοές κρασιού. ιατηρείται επίσης η συνήθεια να ενταφιάζουν μαζί με το νεκρό και ορισμένα αντικείμενα, πήλινα ή γυάλινα αγγεία και νομίσματα. τήρηση του πένθους ήταν έθιμο απαράβατο και εκφραζόταν με το κόψιμο των μαλλιών, τα μαύρα ρούχα, την αποχή από την τροφή και την προσωπική καθαριότητα

Tracklist

A Γιώτα Λύδια Θέλει Γλέντι Η Ζωή
B Γρηγόρης Μπιθικώτσης Στη Λάρισα Την Όμορφη

Credits

  • Lyrics By – Κώστας Βίρβος (tracks: B)
  • Written By, Conductor – Θεόδωρος Δερβενιώτης (tracks: Α,Β)

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout: A: 7XGA 998
  • Matrix / Runout: B: 7XGA 996