» » Kenth-Erics - En Gyllene Ring / Det Är Dej Som Jag Behöver

Kenth-Erics - En Gyllene Ring / Det Är Dej Som Jag Behöver FLAC album


Performer: Kenth-Erics
Genre: Pop music
Title: En Gyllene Ring / Det Är Dej Som Jag Behöver
FLAC version ZIP size: 1264 mb
MP3 version ZIP size: 1201 mb
WMA version ZIP size: 1211 mb
Rating: 4.2
Votes: 594
Other Formats: VOX TTA AHX MPC RA MMF WMA

A. En Gyllne Ring (You're Here Again). Lyrics By – L. Walter Written By – T. Tool - J. Tujip - C. Tool.

En Gyllene Ring, Det Är Dej Som Jag Behöver ‎(7", Single). DS 016. Ann-Cathrin Wiklander. Med Dej I Mina Armar ‎(7").

Den som sa det den var de. Got it. + add. album. Includes unlimited streaming of Katjusja - (Jag är) The Bomb via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

Jag Behöver Dej. This song is by Jerusalem and appears on the album Volym 2 (1980). Känns så skönt att komma bara komma,som jag är, bara sitta ner en stund,och vara där du ä. ch jag känner mig sliten och tröttdet har varit ganska jobbigt och tungtSista tiden har varit jäktig och svårjag har inte kunnat ta det lugnt. Jag behöver Dej Jesus. Ofta som jag missar, att ta tid för Dejen liten stund, ofta som jag gör Dejtill en springpojk eller till en hund

Vi som tuggar på sugrören när vi dricker! Local business.

Jag springer på disco, och försöker hänga på Tar cykeln ner till city, när bussen slutat gå Å det är så svårt att säga till dej, vad man egentligen tycker och tänker om dej Det blir mest en massa ord som glider, om myggbett som svider, och gyllene tider

Gyllene Tider (album). 1980 studio album by Gyllene Tider. Flickorna på TV 2". "(Dansar inte lika bra som) Sjömän". Sista gången jag såg Annie". Side B. "Billy" (words & music: Per Gessle). Det är över nu". "Kung av sand".

Det kändes som jag hade vingar. It felt like I had wings vilken underbar dröm. Diggi-loo diggi-ley, the sky was opening up. Det är knappt man sina ögon tror. You hardly believe your eyes jag börjar nästan sväva and I almost begin to fly. I mina gyllene skor. Jag har visioner för millioner. I have visions for millions. Gyllene dojor för dig och lyckan är gjord. Golden shoes for you and happiness is a fact. Säg mer, vi tror på ditt ord).

Tracklist Hide Credits

A En Gyllne Ring (You're Here Again)
Lyrics By [Swedish] – L. Walter*Written By – T. Tool - J. Tujip - C. Tool
B Det Är Dej Som Jag Behöver (I Just Called To Say I Love You)
Lyrics By [Swedish] – M. Forsberg*Written-By – S. Wonder*

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: NCB