» » Ove Engström - Visor Och Sånger På Mitt Sätt

Ove Engström - Visor Och Sånger På Mitt Sätt FLAC album


Performer: Ove Engström
Genre: Pop music / Folk and World music
Title: Visor Och Sånger På Mitt Sätt
Released: 1973
Style: Vocal, Folk
FLAC version ZIP size: 1253 mb
MP3 version ZIP size: 1461 mb
WMA version ZIP size: 1445 mb
Rating: 4.6
Votes: 668
Other Formats: AC3 XM MPC AU WMA AAC VOC

Ove Engström, vissångare, trubadur och viskompositör, född den 15 april 1940 på Kungsholmen i Stockholm, sedan 1981 bosatt i Hässelby i västra Stockholm. Engström har varit yrkessångare sedan 1972. Hans första skiva gavs ut 1973, och hette Visor och sånger på mitt sätt. Sedan dess har Ove gjort över 6000 viskonserter runt om i landet, medverkat i radio och TV och spelat in 20 skivalbum.

3. Gräla Inte På Mig Mamma. 4. Måtte Solsken Jämt Flöda.

"Sånger från andra våningen" (in Swedish). Swedish Film Database. Tsatsiki, morsan och polisen (1999). Songs from the Second Floor (2000). As White as in Snow (2001). A Man Called Ove (2016).

Det klassiska Grönköping: Idyller och paniker (1st e. Stockholm: Fischer & Co. p. 9. ISBN 91-7054-835-8. Grönköping Tar Ton (Stockholm: Ancha, 2002).

Album · 1996 · 6 Songs. Tänd många ljus - EP Ove Engstrom. Listen on Apple Music. Jag lärde mej gå på händer. Visor, Valser och Vincero. En Sång för Våra Vänner. Tänd många ljus i december.

Artist: Ove Engström. Also performed by: Nils Ferlin, Lillebror Söderlundh, Sven-Bertil Taube, Tommy Körberg, Patrik Stenberg. Album: Jag lärde mig gå på händer - Ove Engström tolkar Nils Ferlin. Translations: German. Dagen är släckt och mörkret har väckt. fyllda av skarn, slödder och flarn, sova polishus och finkor. Barnet det skådar i drömmarnas brus. och jag är ganska mager om ben'a, tillika om armar och hals. Jag har sålt mina visor till nöjets estrader, och Gud må förlåta mej somliga rader, ty jag är ganska mager om ben'a

Allting ställs på sin spets när deras sätt att leva blir attackerat från ett oväntat håll, och de ser sig tvingade att handla utanför lag och rätt. Ett välriktat yxhugg ställer deras liv och relation på svåra prov. Vem kommer att ta på sig skulden för det som har hänt? Klemens och hans brorson Nejla lever mitt i det norrländska landskapet på gränsen mellan Sverige och Norge. Klemens är en enstöring som mest sköter sig själv men kommer i konflikt med lagar som stiftas i Stockholm. Varg är en film om Klemens och hans brorson Nejla som lever mitt i det norrländska landskapet på gränsen mellan Sverige och Norge. Hans brorson Nejla ser upp till honom och vill till varje pris leva samma liv.

Tracklist

A1 Oxdragarsång
A2 Pastoral (Ronsard Och Herdinnan)
A3 En Valsmelodi
A4 Nå' Skruva Fiolen
A5 Längtan Till Italien
A6 Hos Min Doktor
B1 Ave Maria No Morro
B2 Tumbalalaika
B3 Entonigt Ringer Den Lilla Klockan
B4 Hava Nagila
B5 Amarilli Mia Bella
B6 En Sång Om Frihet

Companies, etc.

  • Printed By – Team-Trykk A.S.

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: N C B