» » De Wiréri's - Ga Je Mee Op Vacantie / Jij Bent De Enige

De Wiréri's - Ga Je Mee Op Vacantie / Jij Bent De Enige FLAC album


Performer: De Wiréri's
Genre: Pop music
Title: Ga Je Mee Op Vacantie / Jij Bent De Enige
Released: 1986
Style: Schlager
FLAC version ZIP size: 1211 mb
MP3 version ZIP size: 1709 mb
WMA version ZIP size: 1869 mb
Rating: 4.6
Votes: 519
Other Formats: WAV RA MPC MP3 VOC ADX MOD

ga je mee op wereldreis. Ga Je Mee Op Wereldreis. ga je met me mee. Bart Herman. Mieke. Roy Raymonds. Bé Dilling. Ga je met me mee (karaoke). Ga Jij Maar Lekker Naar Die Ander. Ga jij vanavond met me mee. Steve Tielens.

Ga je mee op zoek naar het Koningskind.

Released by Universal Music May 2015 1 Tracks. Jij Bent De Liefde is a Dutch album released on May 2015. This album is composed by Joost Jellema. Jij Bent De Liefde Album has 1 songs sung by Guus Meeuwis. Listen to all songs in high quality & download Jij Bent De Liefde songs on Gaana. attr("src", $('. de tp.

Tempo unknown for Jij Bent by De Dijk. Het beste van De Dijk. Bloedend hart, Nooit meer Tarzan.

Lyrics Jij bent de liefde. Geef mij eens je handen kijk in mijn ogen. Ik zit vol van iets dat jij moet weten. Geheel mijn hart heb ik aan jou gegeven en zo zal het altijd zijn. Twijfel niet aan het geen we samen delen. En geloof me ik twijfel niet aan jou. Beloof me dat jij jezelf zal blijven. En ik weet niet zeker of je weet wat je doet met mij. Soms krijg ik kippenvel van jou. Ik word elke dag weer verliefde op dezelfde man. En jij maakt me zo blij als je even naar mij lacht. Vanaf mijn laatste adem tot na mijn laatste kerst. Tot in de eeuwigheid zal jij het zijn. Voor mij ben jij de liefde voor mij. Voor mij ben jij het beste wat er is niets meer dat ik zou willen. En als het tegen zit wil ik dichterbij je zijn. En ik zal voor je zorgen jouw pijn is mijn pijn.

Nee ik doe niet mee - Marcel van der Linden- a reaction to the music industry - als paddestoelen springen ze uit de grond Tributebands die bands kopieren een jam is een geen jam als het is voorgeprogrammeerd en in Tent X mag je alleen maar covers spelen je moet je beperken tot een bepaalde stijl veelzijdigheid is vaak niet gewenst je moet commercieel denken.

Jij bent zo. Zeg ik nee, zeg jij ja. En wil ik gaan slapen, wil jij ineens graag en oh. Zeg ik stop ga jij toch, nog even door. En ik krijg geen gehoor. Stroomt het bier uit de kraan, wil jij naar huis. Zeg ik laten we gaan, geef jij niet thuis. Maar het kan me niet schelen, want. Jij bent zo. Ik heb je dan nooit anders gekend, en zo. zou ik jou 't liefste houden. Je bent zo. Met jou verveel ik me geen moment, en oh. Ook al doe je echt geen moeite. Ik raak gewoon nooit aan je gewend, zo. Wil ik verder leven samen met jou.

Продавец: Интернет-магазин Ozon. Адрес: Россия, Москва, Пресненская набережная, 10. ОГРН: 1027739244741

Tracklist

A Ga Je Mee Op Vacantie 2:39
B Jij Bent De Enige 3:10

Barcode and Other Identifiers

  • Rights Society: STEMRA